Home / Investigations / แนะนำ Mortal Evidence: The Forensics Behind Nine Shocking Cases

แนะนำ Mortal Evidence: The Forensics Behind Nine Shocking Cases
ใบถือหุ้น – นี่คือม้าของเงินออกทุนทั้งหลายในขณะที่คุณลงทุนเงินของคุณเกี่ยวกับหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่เบี่ยงเบนกันตามค่าของหุ้นในท้องตลาดหุ้น ไม่มีการยืนยันว่าคุณจะได้รับเงินหวนกลับของคุณไม่เป็น แต่ยังมีลู่ทางในการได้รับผลได้มากถ้าหุ้นลงมือยิ่ง การลงทุนในหุ้นก็หมายความว่าคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน บริษัท และ ups และดาวน์ในการดำเนินตนหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ ครั้นแล้วหากคุณจริงๆเสาะหาในการตอบที่ว่า “ฉันจะเอื้ออำนวยเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในใบถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดโย่ง


Mortal Evidence: The Forensics Behind Nine Shocking Cases Description

A lifeless newborn baby is found discarded in a motel Dumpster. Authorities quickly arrest the infant’s teenage parents, charging them with murder. Did Amy Grossberg and Brian Peterson, in fact, murder their own baby? Tammy Wynette died suddenly at a relatively young age, and yet no autopsy was performed? Was someone trying to hide the real cause of death? Did Sam Sheppard (later dubbed “The Fugitive” based on a television series) really kill his wife? And if not, who committed the murder?

Things are not always as they appear, as world-renowned forensic pathologist Dr. Cyril Wecht shows in this riveting behind-the-scenes look at nine famous cases. In the nationally known baby case involving Amy Grossberg and Brian Peterson, Dr. Wecht reviews the evidence and comes to a startling conclusion. In fascinating detail, he demonstrates how the tools of forensic pathology often uncover murky, long-hidden secrets that crack seemingly unsolvable crimes. Writing in the first-person Dr. Wecht leads you into the heart of the investigation, focusing each chapter on a single engrossing drama. He reveals the most startling evidence that shows why JonBenet Ramsey’s killer most likely came from within her home, why O.J. Simpson probably had an accomplice in the murder of Nicole Simpson and Ron Goldman, shocking revelations about Robert Berdella’s grisly torture and sex-abuse crimes against young men, and many intriguing facts about other infamous cases.

If you find the fictional plots of such dramas as C.S.I. exciting, you will be amazed by the true stories told by Dr. Wecht, with the help of two top-flight veteran reporters, Greg Saitz and Mark Curriden, in this amazing real-life thriller. As this intriguing page-turner proves, the science of forensic pathology has changed the face of detective work forever.

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนถือว่าการรวมเงินกู้ผู้เรียนไม่จำเป็นต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่มหาวิทยาลัย ในความเป็นจริงมีผลกำไรมากมายที่ได้รับการสืบทอดในขณะที่คุณยังหลงเหลืออยู่ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อผู้เรียนขณะที่อยู่ในสถานที่เรียนสามารถหดหายหนี้ก่อนที่คุณจะเกริ่นในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดตั้งต้นรักษาเหยื่อล่อเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้กู้ ในตำแหน่งที่เราเข้าใกล้จุดเสื่อมสลายของวิทยาลัยภารกิจของเขาที่คุณหาได้ไม่ต้องสงสัยจำนวนของใบปลิว, บันทึกและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ กงสี มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาด้วยว่าการรวมของพวกเขาใด ๆ อย่างไรก็ตามคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับหนังสือสัญญาเหล่านั้นทั้งหมด ความรู้เกี่ยวกับการจับสามารถเอาใจช่วยให้คุณจัดความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่ชาญฉลาดในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมกิจการแรกของการทำการค้าที่ตกอยู่ในตักของคุณ ตริตรองอย่างถี่ถ้วนตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณมองออกสิ่งที่คุณได้มาเมื่อมันมาถึงทรัพย์สินให้สินเชื่อรวม มันเป็นสิ่งสำคัญที่จะกันเองกับสิ่งที่พวกเขาจะจัดหามาสิทธิตามพระราชบัญญัติสิกขาระดับอุดมศึกษา มีข้อดีสิ่งใดสิ่งหนึ่งสำหรับนิสิตเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดประสีประสาว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการดีเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อเท็จจริงมีที่จะทำ ใคร่ครวญบางส่วนที่พบมากที่สุดTag Mortal Evidence: The Forensics Behind Nine Shocking Cases: Mortal Evidence: The Forensics Behind Nine Shocking Cases,รีวิว , Review , Mortal Evidence: The Forensics Behind Nine Shocking Cases

About Author: