Home / Investigations / เรื่อง The Ferguson Report: Department of Justice Investigation of the Ferguson Police Department

เรื่อง The Ferguson Report: Department of Justice Investigation of the Ferguson Police Department
การลงทุนมาพร้อมกับรุนแรงของตนเองและถ้าคุณพร้อมที่จะรับการเสี่ยงนั้นมีอะไรอย่างที่สามารถให้คุณไกลหูไกลตาจากการลุจุดประสงค์ทางการคลังของคุณ หากคุณมีการอดออมที่ดีหรือมีเกษตรเพียงมีโชคลาภแล้วก็ถึงกาลเวลาที่คุณอย่างเคร่งครัดดูลาดเลาการลงทุนแซะให้คุณ บางส่วนของโอกาสการลงทุนที่คุณอย่างเอาเป็นเอาตายสามารถตรวจสอบมีดังนี้:

The Ferguson Report: Department of Justice Investigation of the Ferguson Police Department Description

On August 9, 2014, Michael Brown, an unarmed African American high school senior, was shot by Officer Darren Wilson in Ferguson, Missouri. For months afterward, protestors took to the streets demanding justice, testifying to the racist and exploitative police department and court system, and connecting the shooting of Brown with the deaths of Trayvon Martin, Eric Garner, and other young black men at the hands of police across the country.

In the wake of these protests, the Department of Justice launched a six-month investigation, resulting in a report that Colorlines characterizes as “so caustic it reads like an Onion article” and laying bare what the Huffington Post calls “a totalizing police regime beyond any of Kafka’s ghastliest nightmares.” Among the report’s findings are that the Ferguson Police Department “Engages in a Pattern of Unconstitutional Stops and Arrests in Violation of the Fourth Amendment,” “Detain[s] People Without Reasonable Suspicion and Arrest[s] People Without Probable Cause,” “Engages in a Pattern of First Amendment Violations,” “Engages in a Pattern of Excessive Force,” and “Erode[s] Community Trust, Especially Among Ferguson’s African-American Residents.”

Contextualized here in a substantial introduction by renowned legal scholar and former NAACP Legal Defense and Educational Fund president Theodore M. Shaw, The Ferguson Report is a sad, sobering, and important document, providing a snapshot of American law enforcement at the start of the twenty-first century, with resonance far beyond one small town in Missouri.แม้จะมีสิ่งที่หลายคนเชื่อว่าการรวมเงินกู้นักเรียนไม่จำเป็นจะต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่วิทยาลัย ในความเป็นจริงมีคุณประโยชน์มากมายที่ได้รับการดำเนินต่อในขณะที่คุณยังมีอยู่ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนักศึกษาขณะที่อยู่ในสถานศึกษาสามารถหดหนี้ก่อนที่คุณจะประเดิมในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงต้นกำเนิดคุณประโยชน์จากการควบรวมการงานของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในโรงเรียนคือการที่คุณสามารถหลีกเลี่ยงการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในความเอาใจใส่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราดอกสำหรับเงินให้สินเชื่อนักศึกษาแห่งชาติมากขึ้นอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่ป้องกันไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลั่นกลอนเหยื่อโฉลกน้อยของอัตราที่ว่องของการพัฒนามองออกสิ่งที่คุณจัดหามาเมื่อมันมาถึงสตางค์ให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะเป็นกันเองกับสิ่งที่พวกเขาจะหาได้สิทธิตามพระราชบัญญัติการเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางสิ่งสำหรับนักเรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดประสีประสาว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการวิเศษเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อเท็จจริงมีที่จะทำ พิพากษาบางส่วนที่พบออกจะตาย


Tag The Ferguson Report: Department of Justice Investigation of the Ferguson Police Department: The Ferguson Report: Department of Justice Investigation of the Ferguson Police Department,Reviews , Review , The Ferguson Report: Department of Justice Investigation of the Ferguson Police Department

About Author: