Home / Investigations / เรื่อง ONLINE INVESTIGATIONS: Facebook

เรื่อง ONLINE INVESTIGATIONS: Facebook
ทะเบียนออมทรัพย์ – โดยไกลที่หนักแน่นที่สุดของเงินให้ทุนสารพัดและคุณมีความเป็นอิสระที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณอยากได้ แบงก์จ่ายดอกเบี้ยเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเนื่องจากคุณกรุณาให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การให้ทุนครั้งนี้เป็นที่สมบูรณ์เพราะว่าผู้ที่มีความพึงพอใจกับปริมาณเงินที่น่าสนใจขนาดย่อมที่บรรยายโดยธนาคาร (เดาร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับการเสี่ยงในการลงทุนเพิ่มพูน

มีหลายแนวที่คุณจะหาได้เงินกู้รวมเป็น คุณอาจจะได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงค์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณออกเสียงที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมกิจจานุกิจจะยังผลอย่างมากต่อการเดินทาง จากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ความรู้สึกนึกคิดก็คือว่ามันใช้โอกาสเพียงหนึ่งการชะล้างเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้สินของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามทุกครั้งผลดีจากการควบรวมภารกิจของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในสถานศึกษาคือการที่คุณสามารถบ่ายเบี่ยงการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในความสนใจ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราดอกเบี้ยสำหรับเงินให้สินเชื่อนิสิตแห่งชาติยิ่งขึ้นอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่อภิบาลไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลงกลอนเหยื่อยามน้อยของอัตราที่กรากของการพอกพูนอุบายที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ กองกลาง มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะสูญเสียความสามารถในการเลื่อนรากเหง้าหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการพิทักษ์เป็นเงินกู้นักเรียน
ONLINE INVESTIGATIONS: Facebook Description


Are you getting all the information Facebook has?For patrol officers, school resource officers, arson investigators, gang officers, intelligence analysts, general crimes detectives, narcotics officers, and corrections investigators, this one of a kind guide provides law enforcement officers with all of the tools needed to successfully investigate cases involving Facebook.   Written and illustrated in a non-technical, easy to understand format, ONLINE INVESTIGATIONS: Facebook offers actionable techniques, tactics, and tools that can be implemented immediately.  Specific attention is giving to obtaining leads without spending thousands of dollars on additional software or services. Investigative techniques are covered step-by-step including proper identification of Facebook accounts, evidence preservation techniques, and sample search warrant language.  Topics include:

  • Information Available from Facebook
  • Properly Identifying Facebook Accounts-Vanity URLs, Facebook IDs, and Using An Email Address to Verify an Account
  • Preserving Facebook Evidence-Preservation Letters, Data and Image Capturing, Preservation Software, and Maintaining the Integrity of Digital Evidence
  • Understanding the Legal Process-Exigent Circumstances, Conset Searches, Out-of-State Legal Process, Court Orders, and Search Warrants
  • Developing Investigative Leads From Facebook-Researching Phone Numbers, Email Addresses, and Internet Protocol (IP) Addresses
  • Using Images, Videos, and Documents From Facebook and Other Sources-EXIF/Metadata, GPS Coordinates, and Reverse Image Searches
  • BONUS:  Downloadable search warrant template and non-disclosure order
  • BONUS:  Readers will also get sources for free tools for evidence preservation, digital file examination, and Facebook and email account password recovery.

“If you have ever wondered how much information Facebook has and how to get it, then ONLINE INVESTIGATIONS: Facebook is for you.” -Cybercrimes Investigator, Los Angeles“I’ve been working internet crimes for years and there were things in this book I didn’t know about.”-Homicide Detective, Dallas“It doesn’t matter if you have been doing social media investigations a long time or if you are just starting out.  It doesn’t matter if you come from a large law enforcement agency or a small one, this book contains everything you need to work cases involving Facebook.”-Special Agent, State of CaliforniaStop missing critical information and intelligence for your cases.  Get ONLINE INVESTIGATIONS: Facebook now.Tag ONLINE INVESTIGATIONS: Facebook: ONLINE INVESTIGATIONS: Facebook,รีวิว , Review , ONLINE INVESTIGATIONS: Facebook

About Author: