Home / Investigations / เรื่อง Forensics For Dummies

เรื่อง Forensics For Dummies
สร้างเงินได้ด้วยทรัพย์สินไม่ได้เป็นเรื่องง่ายๆมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ชัดแจ้งในทำเล เจตนาทางการเงินที่เข้มเเข็งและแจ่มแนะคุณในการลงคะแนนเสียงหลักที่เหมาะสมว่าในทำไปทำมาจะนำไปสู่​​การเติบใหญ่ในผลประโยชน์การลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ติดใจเงิน แต่การออกกฎกาลและโดเมนของการลงเงินมีบทบาทสำคัญมาก

สินเชื่อรวม – ประกาศ มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่พิทยาลัยมีความโน้มเอียงที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีหยิบยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยปันออกสำหรับค่าเรียนและค่าครองชีพของคุณ เมื่อทั้งมวลได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะถนอมเงินผ่านการควบรวมภารกิจกู้ยืมเพื่อสิกขา ในการรวมเงินกู้เด็กนักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินครบสองคุณจะมีการจ่ายเงินที่เพลาลงหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อโควตาขององค์กรการหนังสือคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังคลำที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ แทนที่ จะต้องชะล้างเงินหลายต่อเดือนด้วยว่านักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่ต่ำกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ ใหม่รวมจะช่วยให้แต้มของคุณกลยุทธ์ที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอแนะของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ หุ้นส่วน มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถยนต์และหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะสูญเสียความสามารถในการเลื่อนรากเหง้าหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ดังกล่าวจะไม่ได้รับการรักษาเป็นเงินกู้นักเรียนForensics For Dummies Description

Understand the real-life science behind crime scene investigation Forensics For Dummies takes you inside the world of crime scene investigation to give you the low down on this exciting field. Written by a doctor and former Law & Order consultant, this guide will have you solving crimes along with your favorite TV shows in no time. From fingerprints and fibers to blood and ballistics, you’ll walk through the processes that yield significant information from the smallest clues. You’ll learn how Hollywood gets it wrong, and how real-world forensics experts work every day in fields as diverse as biology, psychology, anthropology, medicine, information technology, and more. If you’re interested in a forensics career, you’ll find out how to break in—and the education you’ll need to do the type of forensics work that interests you the most. Written for the true forensics fan, this book doesn’t shy away from the details; you’ll learn what goes on at the morgue as you determine cause of death, and you’ll climb into the mind of a killer as you learn how forensic psychologists narrow down the suspect list. Crime shows are entertaining, but the reality is that most forensics cases aren’t wrapped up in an hour. This book shows you how it’s really done, and the amazing technology and brilliant people that do it every day.

  • Learn who does what, when they do it, and how it’s done
  • Discover the many fields involved in crime scene investigation
  • Understand what really happens inside a forensics lab
  • Examine famous forensics cases more intriguing than any TV show

Forensic scientists work in a variety of environments and in many different capacities. If you think television makes it look interesting, just wait until you learn what it’s really like! Forensics For Dummies takes you on a tour of the real-world science behind solving the case.


Product Tag Forensics For Dummies: Forensics For Dummies,รีวิว , Review , Forensics For Dummies

About Author: