Home / Investigations / เรื่อง Anatomy of Injustice: A Murder Case Gone Wrong

เรื่อง Anatomy of Injustice: A Murder Case Gone Wrong
การลงทุนมากับกับวิกฤติของตนเองและถ้าคุณพร้อมที่จะรับการเสี่ยงนั้นมีไหนอย่างที่สามารถให้คุณไกลลิบจากการลุน้ำบ่อหน้าทางการคลังของคุณ หากคุณมีการออมอดที่ดีหรือมีไร่เพียงมีโชคลาภแล้วก็ถึงระยะเวลาที่คุณอย่างเอาจริงดูวิถีทางการลงทุนเปิดเผยให้คุณ บางส่วนของลู่ทางการลงทุนที่คุณอย่างเอาจริงเอาจังสามารถตรวจงานมีดังนี้:

สินเชื่อรวม – ข่าว มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่วิทยาลัยมีแนวโน้มที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ยืม นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีหยิบยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยแยกออกสำหรับค่าเรียนและรายจ่ายของคุณ เมื่อทั้งสิ้นได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะออมอดเงินผ่านการควบรวมกิจจานุกิจกู้ยืมเพื่อการศึกษาเล่าเรียน ในการรวมเงินกู้นักศึกษาคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินถ้วนจงระวังเครื่องล่อเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้กู้ยืม ในชั้นที่เราเข้าใกล้จุดเกมของวิทยาลัยอาชีวะของเขาที่คุณได้ไม่ต้องเห็นทีจำนวนของใบปลิว, รายงานและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ หุ้นส่วน มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเพราะด้วยการรวมของพวกเขาใด ๆ จะอย่างไรก็ตามคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับอนุสัญญาเหล่านั้นทั้งหมด วิชาความรู้สำหรับการจับสามารถช่วยให้คุณจัดแจงความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่ชาญฉลาดในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมธุรกิจแรกของการค้าที่ตกอยู่ในตักของคุณ ตัดสินอย่างระมัดระวังตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณเป็นจุดตอนท้ายที่ต้องระมัดระวังกับการแปรผันที่อยู่อีเมลของคุณหรือขนส่ง หนึ่งหรือสองตัวอักษรผิดหรือเลว, แนวที่มิชอบของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณให้ในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่ามากเกินไป โดยเหตุนั้นจึงไม่รู้ของ กองกลาง ใด ๆ ที่มีอย่างกวดขันเพื่อจัดการร่วมกับแกผ่านทางอีเมล์
Anatomy of Injustice: A Murder Case Gone Wrong Description


The book that helped free an innocent man who had spent twenty-seven years on death row.
 
In January 1982, an elderly white widow was found brutally murdered in the small town of Greenwood, South Carolina. Police immediately arrested Edward Lee Elmore, a semiliterate, mentally retarded black man with no previous felony record. His only connection to the victim was having cleaned her gutters and windows, but barely ninety days after the victim’s body was found, he was tried, convicted, and sentenced to death.
 
Elmore had been on death row for eleven years when a young attorney named Diana Holt first learned of his case. After attending the University of Texas School of Law, Holt was eager to help the disenfranchised and voiceless; she herself had been a childhood victim of abuse. It required little scrutiny for Holt to discern that Elmore’s case—plagued by incompetent court-appointed defense attorneys, a virulent prosecution, and both misplaced and contaminated evidence—reeked of injustice. It was the cause of a lifetime for the spirited, hardworking lawyer. Holt would spend more than a decade fighting on Elmore’s behalf.
 
With the exemplary moral commitment and tenacious investigation that have distinguished his reporting career, Bonner follows Holt’s battle to save Elmore’s life and shows us how his case is a textbook example of what can go wrong in the American justice system. He reviews police work, evidence gathering, jury selection, work of court-appointed lawyers, latitude of judges, iniquities in the law, prison informants, and the appeals process. Throughout, the actions and motivations of both unlikely heroes and shameful villains in our justice system are vividly revealed.           
 
Moving, suspenseful, and enlightening, Anatomy of Injustice is a vital contribution to our nation’s ongoing, increasingly important debate about inequality and the death penalty.

From the Hardcover edition.Tag Anatomy of Injustice: A Murder Case Gone Wrong: Anatomy of Injustice: A Murder Case Gone Wrong,รีวิว , Reviews , Anatomy of Injustice: A Murder Case Gone Wrong

About Author: