Home / Investigations / รีวิว Practical Homicide Investigation Checklist and Field Guide, Second Edition (Practical Aspects of Criminal and Forensic Investigations)

รีวิว Practical Homicide Investigation Checklist and Field Guide, Second Edition (Practical Aspects of Criminal and Forensic Investigations)
ทะเบียนออมทรัพย์ – โดยไกลที่สถิรที่สุดของเงินลงทุนทั้งปวงและคุณมีเสรีที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณมุ่งหมาย แบงก์จ่ายดอกเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเพราะคุณช่วยเหลือให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การลงทุนครั้งนี้เป็นที่ดีพร้อมเหตุด้วยผู้ที่มีความพอใจกับปริมาณเงินที่น่าสนใจขนาดย่อมที่มุ่งเสนอโดยธนาคาร (คิดคำนวณร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับการเสี่ยงในการลงทุนเติบโต

Practical Homicide Investigation Checklist and Field Guide, Second Edition (Practical Aspects of Criminal and Forensic Investigations) Description

Practical Homicide Investigation: Tactics, Procedures, and Forensic Techniques, Fourth Edition has long been considered the “bible of homicide investigation.” Designed to accompany this bestselling work, Practical Homicide Investigation Checklist and Field Guide, Second Edition provides first responders, police personnel, and medical examiners and coroners with essential checklists that proceed step-by-step through the tactics, procedures, and forensic techniques that are mandatory in sudden and violent death inquiries. This new edition contains twice the material of the first edition, yet maintains its concise, practical format.

Topics include:

  • Specific investigative duties at the death scene
  • Suicide and equivocal death investigation
  • Autoerotic fatalities and other sex-related deaths
  • Fatal fires
  • SIDS and Munchausen syndrome by proxy
  • Police-related shootings and deadly force incidents
  • Crime scene photograph documentation and videotaping protocols
  • Guidelines for proper death notification to family members


Supplemented by color anatomical diagrams and indexed by type of crime for quick and easy reference, this second edition has been newly revised with the most current information and updates in technology. The appendix contains collection procedures for specific types of evidence, ensuring that a proper and complete investigation can be undertaken in all cases. Forensic professionals who master the material in this guide can be assured that death scenes are handled professionally and expeditiously and no evidence is overlooked.แม้จะมีสิ่งที่หลายคนหลงเชื่อว่าการรวมเงินกู้นักศึกษาไม่จำเป็นจะต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่พิทยาลัย ในความเป็นจริงมีผลประโยชน์มากมายที่ได้รับการสานต่อในขณะที่คุณยังเหลืออยู่ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนักเรียนขณะที่อยู่ในพิทยาคารสามารถหดหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มต้นในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดเริ่มหน่วยกิตกำไร การรวมหนี้เงินกู้เด็กนักเรียนของคุณเป็นได้ทำมากกว่าเพียงแค่การหายหนี้ระยะยาวของคุณ ความจริงก็คือว่าการควบรวมกิจการจะช่วยให้คุณผนวกคะแนนเครดิตของคุณในระหว่างการกู้ยืมเงิน นี้ในการเปิดจะโปรดให้คุณซื้อรถที่ดีกว่าได้มาการบ้านที่คุณมุ่งหวังหรือจบลงด้วยบัตรเครดิตอัตราที่ ต่ำกว่า แต่แผนการที่สามารถเงินกู้รวมหนี้นักเรียนสามารถช่วยเหลือให้คุณเพิ่มเครดิตของคุณไม่ใช่หรือ สำรวจบางส่วนของมาตรการที่ใช้โดยสถาบันจัดระดับเครดิตสาธยายรู้ว่าสิ่งที่คุณได้เมื่อมันมาถึงสตางค์ให้สินเชื่อรวม มันเป็นปัจจัยสำคัญที่จะเป็นกันเองกับสิ่งที่พวกเขาจะได้มาสิทธิตามพระราชบัญญัติการหาความรู้ระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางสิ่งบางอย่างสำหรับผู้เรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดเข้าใจแจ่มแจ้งว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการเด่นเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อพิสูจน์มีที่จะทำ คิดบางส่วนที่พบมากที่สุด


Tag Practical Homicide Investigation Checklist and Field Guide, Second Edition (Practical Aspects of Criminal and Forensic Investigations): Practical Homicide Investigation Checklist and Field Guide, Second Edition (Practical Aspects of Criminal and Forensic Investigations),แนะนำ , รีวิว , Practical Homicide Investigation Checklist and Field Guide, Second Edition (Practical Aspects of Criminal and Forensic Investigations)

About Author: