Home / Investigations / รีวิว Hidden Evidence: Forty True Crimes and How Forensic Science Helped Solve Them

รีวิว Hidden Evidence: Forty True Crimes and How Forensic Science Helped Solve Them
ประกอบรายได้ด้วยเงินก้อนไม่ได้เป็นเรื่องหญ้าปากคอกมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ่มแจ้งในสถาน หลักชัยทางการเงินที่เข้มเเข็งและแจ่มแจ้งพินิตคุณในการเลือกวิธีพลิกแพลงที่เหมาะสมว่าในในบั้นปลายจะนำไปสู่​​การเติบโตในผลตอบแทนการให้ทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำให้หลงรักเงิน แต่การคัดลอกระยะและโดเมนของการออกทุนมีบทบาทสำคัญมาก

การควบรวมกิจการเงินกู้นักศึกษา สมัยปัจจุบัน มันเป็นที่แท้ว่าเกือบครึ่งของนักเรียนทุกคนจบการศึกษาที่มีระดับของหนี้เงินกู้เด็กนักเรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 มุ่งเน้นไปที่ นั่นหมายถึงราษฎรทั้งหมดของคนคนหนุ่มสาวที่มีหนี้ที่สาหัสและการเล่าเรียนเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่สถานที่เรียนคอยดูหลุมพรางเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้ยืม ในสถานะที่เราเข้าใกล้จุดสิ้นของวิทยาลัยอาชีวะของเขาที่คุณได้ไม่ต้องหวาดระแวงจำนวนของใบปลิว, พระราชสาส์นและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ กองกลาง มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาด้วยว่าการรวมของพวกเขาใด ๆ ถึงอย่างไรคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับรับปากเหล่านั้นทั้งหมด พิทยากล่าวถึงการจับสามารถช่วยเหลือให้คุณเตรียมการความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่เฉียบแหลมในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมกิจการค้าแรกของการขายที่ตกอยู่ในตักของคุณ ยั้งคิดอย่างรัดกุมตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณเงินโบนัสสามารถเล่าเป็นเรื่องธรรมชาติที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการวางเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด คำถามเดียวก็คือว่าในการบำบัดลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินต่อไป ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความสายในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะลับHidden Evidence: Forty True Crimes and How Forensic Science Helped Solve Them Description

Hidden Evidence takes you to the scenes of 40 infamous crimes and into the heart of the forensic investigations. These are the true crime shockers that have grabbed headlines and aroused public passions. David Owen explains the scientific procedures that helped crack every one of these cases — from the gathering of elusive physical clues to the examination of weapons and bodies, to the use of sophisticated scientific analysis.Threaded throughout the book is the history of forensic science and the technologies that support it, including:
fingerprinting,autopsies,handwriting analysis,ballistics,hair sampling,blood typing,DNA testing,dental records,gas chromatography,mass spectrometry, compound and electron microscopes, and toxicology.The high-profile cases David Owen used to illustrate forensic developments are from as early as 1775, when Paul Revere used dentures to identify a slain soldier, to the latest developments in the Oklahoma bombing. Most will be familiar to readers, such as: The Lindbergh Kidnapping,Pan Am Flight 103,The Kennedy Investigation,The Hitler Diaries,Wayne Williams,Ted Bundy,Jeffrey MacDonald,Dr. Josef Mengele,Robert Maxwell’s suicide,Tsar Nicholas II,and The World Trade Center bombing.David Owen presents the facts, steering clear of speculation. Comprehensive in scope, thoroughly researched and expertly compiled, Hidden Evidence is, in the words of former Los Angeles County Coroner Thomas T. Noguchi, “a fascinating book … [and] an excellent mini-encyclopedia of widely discussed, high-profile cases.”


Product Tag Hidden Evidence: Forty True Crimes and How Forensic Science Helped Solve Them: Hidden Evidence: Forty True Crimes and How Forensic Science Helped Solve Them,แนะนำ , Reviews , Hidden Evidence: Forty True Crimes and How Forensic Science Helped Solve Them

About Author: